+46 734 234 187 wardshuset@apelkvistens.se
Boende

Våra rum

Enkelrum & Dubbelrum

Hos Apelkvistens finns 5 enkelrum & 7 dubbelrum som alla är mysigt inredda. De passar utmärkt för såväl par som dig som vill ha lite egentid i en härlig miljö. Även familjer kan njuta av en vistelse hos oss. Våra enkelrum finns också tillgänglighetsanpassade för att rullstolsburna ska kunna bo hos oss. När du bokar ett rum på Apelkvistens Wärdshus & Logi ingår alltid frukostbuffé. Enkelrum & Dubbelrum har delade dusch- och toalettrum. 

Dubbelrum (30 kvmI

Våra dubbelrum har en generös yta på 30 kvadratmeter och är inredda med en dubbelsäng, nattduksbord, klädställning och skrivbord. Även dubbelrummen har uteplats eller terrass där du kan sitta och njuta av vädret. I dubbelrummen ingår också lakan till sängarna. Det kostar 895 kronor för en natt i ett dubbelrum hos oss.

Pris / natt

895 kr

Enkelrum (15 kvm)

Våra enkelrum är inredda med en enkelsäng, nattduksbord och skrivbord. Det finns också plats för att hänga dina kläder och du har även en uteplats där du kan njuta av frisk luft. Lakan ingår alltid när du bor hos oss. Priset ligger på 695 kronor för en natt i ett enkelrum.

Pris / natt

695 kr

Bekvämligheter

Alla rum inkluderar

Gratis WiFi

Tillgång till internet i ditt rum

Fri Parking

Parkering utan extra kostnad

Frukost 08:00-10:00

Välsorterad frukost serveras varje morgon

Allmän information om vårt boende

Alla våra rum har delade badrum och toaletter som du delar med de andra besökarna på värdshuset. Vi har många toaletter precis utanför rummen. Där finns både badrockar och handdukar som du kan använda under ditt besök. Givetvis är vi noggranna med att hålla badrummen städade och fräscha för våra besökare. Du hittar också handdesinfektion i ditt rum och på andra platser i huset.

När du bor hos oss kan du parkera bilen på vår privata parkeringsplats helt utan extra kostnad. Du behöver inte boka parkeringen utan det finns alltid platser tillgänglig för alla våra besökare.

Hundar är välkomna till oss på Apelkvistens Wärdshus & Logi, så du behöver inte tänka på att skaffa hundvakt. Meddela oss vid bokning om du planerar att ta med dig din hund under din vistelse. Max en hund per rum.

Givetvis har ni också möjlighet att ta med barnen till oss. Meddela oss när du bokar så hittar vi en lösning för att hela familjen ska kunna bo hos oss.